världens bästa veggolasagne
har inga bilder så det blir inte kul men den här har jag fått begäran att lägga upp här så jag kör på..
"tomatsåsen"
1 zucchini
1 gul lök
1 zucchini
1 gul lök
vitlök
2 dl creme fraiche
Krossade tomater (ICA:s egna med basilika i kör jag på)
1-2 grönsaksbuljongtärningar
salt + peppar + chilipeppar/tabasco/någonting som ger hetta
"spenatröran"
500g spenat
150g fetaost
riven ost
500g spenat
150g fetaost
riven ost
skala zucchinin, hacka upp den i halvmånar, stek med allting som står ovan i tomatsåsen.
tina spenaten i kastrull och låt stå ett tag och puttra så vattnet försvinner från den. i med fetaost och rör runt.
tina spenaten i kastrull och låt stå ett tag och puttra så vattnet försvinner från den. i med fetaost och rör runt.
först lite tomatsås i botten - sen lasagneplattor - ett lager med spenatröran - plattor - tomatsåsen - plattor - spenatröran - plattor och sen riven ost över det. in i ugnen i typ 20-25 min(?) i typ 220 grader eller något sånt.
Kommentarer
Trackback