världens bästa veggolasagne
har inga bilder så det blir inte kul men den här har jag fått begäran att lägga upp här så jag kör på..
"tomatsåsen"
1 zucchini
1 gul lök
1 zucchini
1 gul lök
vitlök
2 dl creme fraiche
Krossade tomater (ICA:s egna med basilika i kör jag på)
1-2 grönsaksbuljongtärningar
salt + peppar + chilipeppar/tabasco/någonting som ger hetta
"spenatröran"
500g spenat
150g fetaost
riven ost
500g spenat
150g fetaost
riven ost
skala zucchinin, hacka upp den i halvmånar, stek med allting som står ovan i tomatsåsen.
tina spenaten i kastrull och låt stå ett tag och puttra så vattnet försvinner från den. i med fetaost och rör runt.
tina spenaten i kastrull och låt stå ett tag och puttra så vattnet försvinner från den. i med fetaost och rör runt.
först lite tomatsås i botten - sen lasagneplattor - ett lager med spenatröran - plattor - tomatsåsen - plattor - spenatröran - plattor och sen riven ost över det. in i ugnen i typ 20-25 min(?) i typ 220 grader eller något sånt.
pasta med massa gott
Fått starka veggo-drag i mig på senaste tiden, därav denna underbara skapelse!
går allt för ofta in på denna blogg för att hitta inspiration typ vadskajagätaikvällellerhaimatlådor så here we go again
går allt för ofta in på denna blogg för att hitta inspiration typ vadskajagätaikvällellerhaimatlådor så here we go again
en stor zucchini
en stor röd paprika
färska champinjoner
körsbärstomater
en stor röd paprika
färska champinjoner
körsbärstomater
creme fraiche
lite grädde
lite grädde
lite gul lök
lite purjolök
vitlök
en grönsaksbuljongtärning
basilika + salt och peppar
lite purjolök
vitlök
en grönsaksbuljongtärning
basilika + salt och peppar
skala (om man vill) zucchinin och hacka allt ganska grovt och ba stek ihop!!!! koka pasta till. skitgott.